A MacskaLányok

Elza simán bedörömböl az ajtón, amikor akar valamit és általában akar. Gyakorlatilag mindenért dörömböl, amikor éhes, amikor szomjas, amikor ki akar menni, amikor idegrohamot kap, mert hallja, hogy Herkulót szeretgetem az ablakban, vagy amikor azt hallja, hogy a Böbe enni kapott idebenn. Akkor ő is kér, akkor is, ha éppen előtte kapott. De azért is bedörömböl, ha simit akar, vagy csak be akar jönni szétnézni kicsit. 

Az utóbbi időben már nem tiltom, úgyse jön beljebb, megáll az előszobában és leül. Elzu egyébként haláli cica, minden az arcára van írva. Amikor figyel, annyi értelem van rajta, hogy néha magam is meglepődök, de reggel pl. gyűrött az arca az alvástól és amikor ki van akadva az is látszik rajta, hogy mennyire pipa. És az is, amikor féltékeny a Böbére, mert azzal is tökéletesen tisztában van, hogy a Böbe benn van, ő meg kinn a verandán, de nem mindig féltékeny. Viszont amikor igen, akkor ott van az utálkozás az arcán és szívatja is a Böbét, pl. elállja az ajtóban utat, a kis mafla Böbe, meg nem mer bejönni tőle. Elza egy igazi ŐrmesterAsszony, de azért azt hiszem azt is tudja hogy neki helye lett, otthona van és örül is neki nagyon. Ki nem menne a világárt sem, csak ritkán, de akkor se megy messzire és ha nyitom az ajtót, vagy kiabálok neki, akkor lóhalálában jön haza. Ha nem veszem észre, akkor a külső ajtón dörömböl be, hogy halljam és engedjem be. 

Ha az idén sikerül rendbe tenni a verandát, akkor majd kap valami csinosabb helyet is a mostani doboz helyett. 

kk_img_20220222_120436.jpg

Amúgy meg a Böbén tényleg van mit irigyelnie, de hát két cica nem fér el benn, nem is kedvelik egymást és két almot se tudnék hová tenni. Főleg, hogy a Böbéé gyakorlatilag csak biztonsági alom, mert a Böbe kinn végzi a dolgát, de Elza imádja az almot, nem győzöm takarítani utána és nem szeretném benn a lakásban a szagát, néha a verandán is lehet érezni, olyankor rögtön takarítani kell. 

Böbike is tud ám élni! :))))

kk_img_20220222_121530.jpg