Új szekrényke

Rendeltem egy kis, fehér szekrénykét az előszobába, mert ami ott volt - egy kis, görgős, fém állvány, 3 polccal - nem igazán volt odavaló és nem is szerettem ott. Elég sokáig tartott, mire találtam olyat, ami méretben is odaillő és tetszik is. 
Van benne pakolóhely is, több, mint amim most van a kis polcon és tetejére le fogom hozni a mikrót... bár utóbbit még átgondolom, mert ha közel 3 évig nem hiányzott, akkor már nem biztos, hogy tényleg lesz rá szükség. Hely van a szekrényke tetején neki. 

kk_img_20211128_094154.jpg

Kicsit át kellett rendeznem, mert a 3 kosár, amik az eddigi kis polcon voltak, pont nem férnek bele. Új hely kell nekik, a szekrénybe pedig mást rakok. 

Mindenesetre a szekrényke éppen odavaló a helyre, ami amúgy eléggé haszontalan volt eddig. Hiába volt ott a kis polc, nem illett oda, látszott, hogy nagyon ideiglenes megoldás. 

Szóval most örülök nagyon neki, arra gondoltam, hogy belepakolom a cicakaját, mert jelenleg a konyhaasztal alatt tárolom, de az is lehet, hogy a cicakaja kimegy a verandára. Oda költözött ugyanis a kis polc és csak kb. egy heti  cicakaját tartanék benn, ami nem foglal sok helyet. Meglátom, majd kialakul.