Giant karalábé

Hú, ez tényleg nagy lett!

Lereszeltem egy részét gyufaszálra, mert úgy szeretem a karalábélevest. 3 zacskóval lett, de vagdostam nagyobb darabokat is, mert húslevesbe úgy szeretem, illetve kis kockákat zöldségleveshez. Olyan büdös lett tőle a fagyasztóban, hogy el lehet ájulni. Ki se merem nyitni.  Az egész karalábés hóbelebanc le fog költözni a lenti fagyasztóba. 
Innentől kezdve viszont csak ilyen karalábét fogok ültetni, mert nagyon szépen terem és nagyon kiadós. Nem kell belőle sok, pár darab elég és egyáltalán nem fásodik. 

kk_img_20231009_062316.jpg

kk_img_20231009_063014.jpg

És milyen fasza répám is nőtt! :D :D A Kis Ormányos! 

kk_img_20231009_064549.jpg

Jah, és ezután azt hiszem nem vethetem rá magam az ágyra csak úgy. Tegnap ugyanis eltűnt a Böbe, mindenütt kerestem, még a szekrénybe is benéztem és a fürdőbe is, hogy nem alszik-e a benti szőnyegen. Böbe sehol! Szólítgatom, de néma csend. 
Előtte az ágyon feküdt, de ott se láttam. Felkapcsoltam a villanyt és akkor vettem észre egy fura hurkát a takarón, óvatosan rátettem a kezem és azt mondta: Nyáááá! :)))) Na, hát bebújt a Malac a takaró alá és ott aludt. Szerintem fázik, pedig már megy a fűtés is, de előtte együtt henyéltünk és szerintem jól felmelegítettem a hátát, aztán amikor elmentem, akkor fázott a macskabunda. 
Hogy levegőt hogy kap azt nem tudom, de sokáig ott tanyázott a takaró alatt. :)))