Herkules megrántotta a derekát

Van a macskának egyáltalán dereka?

Én már Herkulest nem merem a számra venni sem, azt meg főleg nem, hogy jól van. 
Tegnap délután kinn feküdt hátul a tetőn, abban a jellegzetes macskapózban, hogy a hátsó fele felfelé van hassal, a többi  meg oldalra. Mindig ott fekszik a hullámpala egy hullámában. 
Gondoltam adok neki enni. Ahogy kinyitottam az ablakot, a cica egy nagyot rántott magán és nem bírt felkelni egy darabig. Egyszerűen a hátsó fele úgy maradt... már majdnem nevettem rajta, de szerintem nagyon megrántotta magát, alig tudott odajönni és enni. Először lefeküdt egy kicsit és csak utána evett, aztán meg elment. Kiment az udvarból is, kibújt a kapu alatt és elment, de látszott, hogy fájdalma van. 
Nem is tudom... azt hiszem, hogy ő egy öreg cica lehet. Olyan könnyen sérül, gyakorlatilag állandóan baja van...
Ma reggel viszont itt volt és jól is volt, ablakbansimit engedett, sőt kérte és rengeteget evett, nem mozgott rosszul. Lehet, hogy csak valami hirtelen, rossz mozdulat volt tegnap, de ijesztő, hogy egy cica is így meg tudja húzni magát, de úgy látszik az öregedés az a cicáknál is öregedés. 

Böbike pedig most már egészen nyilvánvalóan Elzától fél, nem is kicsit. Lehet, hogy Elza volt a harapás tettese? 
Böbi alig mer kimenni, amikor Elza a verandán van, tényleg kifejezetten kerüli, elbújik előle. El tudom képzelni, hogy Elza harapta meg, mert Böbike rajta próbálgatta az erejét és párszor szemétkedett az Elzuval, aztán lehet, hogy ez meg megúnta. 

 Na jó, ma ez a pár kép marad, nem tudom mi van a blog.hu-val, de hol működik, hol meg nem és kezdem felhúzni magam rajta.

kk_img_20230803_070837.jpg

kk_img_20230803_070842.jpg

kk_img_20230803_070955.jpg

kk_img_20230803_071141.jpg