Böbike beköltözött az ágyneműtartóba

Böbe beköltözött a kanapé ágyneműtartójába, de annyira, hogy mostanában nem jön reggelente bungizni a takaróm alá se. Sőt, este bemászik és reggel fel se kel... csak úgy 11 körül bújik elő, eszik és akkor kimegy. 
Valamelyik nap szóltam neki, hogy adjon már valami életjelet hogy él-e még egyáltalán, azt mondta, hogy: Nyá! Röviden és nem is túl hangosan, másik nap meg fészkelődött egyet, hogy tudjam, ott van benn. 

Az előző kb. két hetet pedig az íróasztal tetején töltötte, az estéket most is és amikor megyek lefeküdni, akkor ő is nyugovóra tér az ágyneműtartóba. :)))
Mindig vannak helyek, ahol kuckózik a lakásban. Érdekes módon most egyáltalán nem foglalkozik a fotelekkel, se az ággyal. 

kk_img_20221109_071018.jpg

Itt kértem tőle TündiBündiÉdiPofit, erre hát... na! Mint a Grincs és még meg is rúgott a hátsó lábával. Úgy tud rúgni, mint egy kenguru! Ez annak a jele, hogy elég volt neki a simiből, vagy egyáltalán nem szeretné, hogy hozzányúljak, szóval ne zavarjam a mélymeditációban. 
Az legalább pozitívum, hogy az ágyneműtartóban nem dudál... szépen visszahangzana. :D  

kk_img_20221115_200048.jpg

Elza dobozára meg tetőt is kellett tennem, mert nagy naivan azt gondoltam, hogy majd elég lesz a tetejére a  plédikéje szigetelni, de azzal nem számoltam, hogy az 5 kilós, dagadt Elza alatt majd berogyik a doboz teteje. 
Így aztán szabtam rá egy hungarocel lapot, szerencsére ráfekszik az oldalakra és a hátuljára ragasztott többi hungarocel-re és most úgy fekszik ott kiterülve, hogy azt látni kéne. 
Nem tudom lefotózni, mert ahogy meglátja a telefont a kezemben, rögtön leugrik onnan. 

Egyébként kiengedtem a fűtést a verandára is, mert egyrészt már nem sokkal volt melegebb, mint odakinn, másrészt ebben a nedvességben már borzasztó volt ott kinn a klíma, nemcsak hideg miatt, hanem még a cipőim (ott szoktam levenni a kerti cipőt)  is nyirkosak voltak és Elza doboza is. 
Nem kell nekem, hogy majd penészessé váljon a veranda, a nagy spórolásban. Abba nem fogok tönkremenni, ha egy radiátorral több megy.