Életem legrosszabb vására

Egész héten be voltam sózva, mert már hétfőn megérkezett a várva várt rendelésem és nem volt időm összerakni. 
Tegnap délután ahogy kiléptem a melóból, rögtön nekiálltam és összeraktam, némi kacskaringóval az igaz, de azért rájöttem, hogy kell. A rajz amit adtak hozzá, kb. olyan vacak, mint maga az alkotmány, pedig ha normális anyagból lenne megcsinálva, szerintem gyönyörű lenne. Mert valljuk be, ez a cucc nagyon messze van a kovácsolt vastól, nem is értem, hogy merik odaírni, hogy ez az. 
Pedig gondolhattam volna, hogy ilyen lesz, mert van hasonló boltívem, az igaz, hogy azt másutt vettem, de az is eléggé lagymatag. 

Az volt a cél, hogy ráfuttatom a loncot, de erre nem lehet, mert ha belekap a szél az egészet el fogja vinni loncostól mindenestül... nem is tudom, talán egy szál hajnalkát lehet, hogy elbírna. :P 
Egyébként éppen olyan, ahogy elképzeltem, pont oda, pont úgy és pont úgy is néz ki a helyén is, formára tökéletes, csak hát... szóval lett egy teljesen haszontalan díszlófasz a kertemben... :( 

kk_img_20220408_164904.jpg

Azon agyalok, hogy lehetne megerősíteni. Talán ha vennék köracélt vagy betonacélt és a négy oldal közepéhez, vagy a szélekhez fogatnám és jó mélyen lenyomnám a földbe, akkor sokkal erősebb lenne. 
Most raktam össze és az egyik oldal alján a rúd már elhajlott, mert ráléptem, hogy benyomjam a földbe... épp csak el nem tört. 
Meglátom megéri-e bármit is csinálni vele. Be fogom tenni alá a kicsi padot és majd körbeültetem dudvákkal, egy szál loncot vagy hajnalkát majd ráengedek. Oszt majd lesz, amíg el nem viszi a szél... 

Nagyon csalódott vagyok, el se tudjátok képzelni mennyire vártam, hogy megérkezzen. Még azt sem mondhatom, hogy olcsó húsnak híg a leve, mert nem volt olcsó sem.