Vadkár

Nagyon mérges vagyok. Ma kimentem picit délután levegőzni a kertbe és nézem, hogy a veteményesben mekkora nyomok vannak. De nemcsak, hogy mekkorák, hanem milyen mélyek. Eltelt kis idő, míg rájöttem, hogy az bizony szarvasnak a nyoma, méghozzá nem is kis példány lehetett. Elkezdtem keresni, hogy de mégis hol jöhetett be, na meg ki, amikor az egész telek körbe van kerítve. 

Végigmentem a kerítés mellett és nem is tartott sokáig megtalálni, lenn a sarokban totál szétszaggatta a kerítést, de még a betonoszlopot is megdöntötte. A háló ezen a képen nem látszik, de ott szemben teljesen szétszaggatta, még a feszítő drót is leszakadt fölül is és középen is. Ez egy szép nagy darab szarvas lehetett. Másutt nincs "sebesülés" a kerítésen, ezért gondolom, hogy itt jöhetett be és itt is távozott, de a nyomokból ítélve jól körbetáncolta a kertet. 

kk_img_20210304_162552.jpg

Tavaly előtt csináltattam a kerítést...  hogy most kit fogok arra találni, hogy igazítsa ki a betonoszlopot, esetleg tegyen be másikat, mert el is tört, azt nem tudom.