A Böbe rám hozta a frászt

Reggel 6-kor kikéredzkedett és azóta nem láttam... ilyen még nem volt. Bár kicsit úgy tűnt, mintha célirányosan menne valahová, lehet, hogy valaki elkezdte odaszoktatni? Mert nagyon szép cica. 

Vagy az Elza elűzte, mert nagyon zavarja őt ám! Ahogy meglátja rögtön nekimegy és a napokban már úgy láttam, hogy a Böbe fél is tőle. Remélem nem zavarta el végleg. A macska territoriális állat, nem tudom, hogy mire képes, ha a területét védi.

Most eléggé ki vagyok akadva, nagyon remélem, hogy éjszakára hazajön. Este, amikor sötétedik, mindig bejön aludni... 

Meg is foghatta valami a kis majmot... most rémeket látok, de tényleg, ennyi ideig még nem volt távol sosem, mert napközben is bejár kajálni. 

 

Ui: Meglett! Délután 3 után került elő, egyszercsak odajött hozzám a kertben, mit mondjak leesett a kő a szívemről. Megszerettem ezt a kis malacot. :) 

Szerintem valaki behívhatta és nem engedte ki, mert ennyi ideig sosincs távol, főleg, hogy kinn voltam az udvarban szinte egész nap. Olyankor mindig ott szórakozik körülöttem, letapcsikolja a növényeket és nagy hasasokat ugrik rájuk. Imád a rebarbara levelei alatt bújócskázni. :) Na meg az orgonafán mászkálni, a legvékonyabb ágakra is rámászik. 

Megnyugodtam, hogy megvan. :)