2024. JÚNIUS

1-je:  13 fok volt reggel, borús idő volt, az egész délelőtt is borús volt és fülledt. Napközben nem volt túl meleg, de néha kisütött a nap. Estére beborult, esett az eső kicsit, de nem volt számottevő. 

2-a:  16 fok volt reggel, felhőátvonulásos, szeles nap. Délutánra kiderült az idő.

3-a:  17 fok volt reggel, derült idő. A délelőtt borongós volt és nem volt túl meleg sem. Estére beborult és elkezdett esni az eső

4-e: Éjjel is irdatlan nagy vihar volt, villámlás, dörgés és hatalmas eső. Reggel fél 9-kor 18 fok volt kinn, borult idő. Napközben is jobbára borult idő volt, néha sütött ki a nap csak és nem volt túl meleg sem. 25 fok volt, délután esett az eső is kicsit. 

5-e: Nagyon párás, ködös, borult reggel, fülledt idő. 16 fok, 80% páratartalom, a barométer 1004-en állt. Napos idő volt, meleg is. 

6-a:  Hűvös reggel volt, derült idő. Napközben nagyon meleg lett, napos idő volt, du. fél 4-kor 31 fok volt kinn. 

7-e: 18 fok volt reggel, derűsen indult, de már 6 óra után elkezdett beborulni. Napközben sokszor elfelhősödött, de szerencsére nem esett. Fújt a szél egész nap. 

8-a: 14 fok volt reggel, derült idő. Napközben meleg volt, napos, de fülledt, 30 fok. 

9-e:  19 fok kora reggel, hajnalban égzengésre ébredtem. Borús idő volt, nagy eső esett

10-e:  Hatalmas vihar volt az éjjel, amit még nem láttam. Borzalmas mennyiségű eső leesett, szélvihar, dörgés, folyamatos villámlás. Jég is esett. 
Reggel 17 fok volt, borult, 9 órakor megint jött egy nagy vihar, sok esővel, de nem olyan heves, mint az éjjeli volt. Napközben már nem esett sokat, de borult idő volt, többször dörgött-villámlott.

11-e:  18 fok volt kinn, borult, párás, fülledt idő. Többnyire napközben is borult volt, néha délután kisütött a nap, de csak a fülledtség lett nagyobb. 

12-e: 14 fok volt reggel, borús idő. Napközben is borongós idő volt, fülledtség. Délután megint beborult egész sötétre. Esett egy kis eső is. 

13-a: 14 fok volt reggel, esett az eső... f@sz kivan már az esővel. Hűvös nap volt, 19 fok volt a legmelegebb. Borús volt egész nap. 

14-e: Hideg volt a reggel, csak 9 fok volt kinn. Derült idő, végre legalább a nap süt. 

15-e: Hideg, 9 fokos reggel volt ismét, derült, napos idő. Napközben is napos idő volt, de nem volt kánikula. Szép, meleg, napos idő volt. 

16-a: 15 fok volt reggel, borús idő. Később kisütött a nap, néha elfelhősödött, délben leszakadt egy nagy eső. Késő délutánra kicsit kiderült, de sok eső esett megint, sőt, szerintem éjjel is eshetett, mert nagyon vizes volt kinn másnap reggel minden., 

17-e: 17 fok volt kinn reggel, derült, napos, szélcsendes idő. Napközben néha bárányfelhős meleg idő volt, de még nem kánikula. 

18-a: 19 fok volt reggel, derült, napos, csendes idő. Napközben már kánikula volt, bár bárányfelhős. Fél 1-kor 31 fok, később 33 fok volt. 

19-e: 15 fok volt reggel, örültem, mert ki tudtam hűteni a házat. Derült, napos idő volt, enyhe szellő fújt. Délután fél 5-kor 35 fok volt. 

20-a: 19 fok volt reggel, kicsit felhős. Napközben 33 fok volt a legmelegebb, fülledt, párás idő volt, gyakran elfátyolosodott napközben az ég. Nem volt olyan döglet, mint előző nap, néha egészen viselhető volt. Fújt a szél is egy kicsit napközben, estére elült. 

21-e: 19 fok volt kinn reggel, enyhén felhős idő. Szél nem fújt. Napköznem néha elfelhősödött, nagyon meleg volt. 

22-e: 22 fok volt reggel, egy cseppet se hűlt lejjebb a ház. Rettenetes meleg volt. Borongós reggel volt, szél nem fújt. 8 óra körül elkezdett esni az eső, nem volt nagy eső, de elvolt egy darabig. Napközben többször is esett, 28 fok körül volt, de nagyon fülledt, többnyire felhős idő volt. 

23-a: 18 fok volt reggel, derült, napos, csendes idő. Napközben is derült idő volt, nem volt már kánikula, de a páratartalom most is magas. 

24-e: 18 fok volt reggel, derült, napos, enyhén szeles idő. Napsütéses nap volt, 28 fok és néha fújt a szél. Estére viszont viharos szél támadt. 

25-e: 17 fok volt reggel, erős szél fújt, derült idő volt. Napsütéses nap volt, 28 fok és néha fújt a szél. Estére elfátyolosodott az ég egy kicsit. 

26-a: 17 fok volt kinn, borús reggel, aztán napközben kisütött a nap is néha. 31 fok volt, iszonyú fülledtség. Du. fél 5 körül elkezdett borulni, 5-re már szinte sötét volt kinn. El is kezdett gyengén esni az eső, de nem lett belőle semmi. Később kiderült az ég megint, de olyan fojtogató, savas, csípős szaga lett a levegő szaga, mintha valami vegyszer lett volna benne. Iszonyú fülledtség is volt, este fél 8-kor még 28 fok volt kinn. 

27-e: 5 órakor 19 fok volt, de fél 8-kor már 23... borús reggel volt. Napközben kisütött a nap is néha. 32 fok volt, iszonyú fülledtség. Délután megint elfelhősödött, dörgött is egy kicsit, de nem tudta kivajúdani magából az enyhülést hozó esőt.

28-a: Derült reggel volt, nem néztem a hőmérőt, de meleg volt. Du. 1 órára végül összekeveredett itt egy zivatar, de nem esett nagyon nagy eső, ennyi viszont most kellett a kertnek.

29-e: 17 fok volt kinn reggel, derült idő. napos idő volt, 35 fok, iszonyú kánikula, magas 80% feletti páratartalommal. 

30-a:  20 fok kinn reggel, eléggé felhős volt szerencsére a délelőtt, így később forrósodott fel a levegő, de nagyon nagy fülledtség volt. Délutánra kisütött a nap, 38 fok volt. estére feltámadt a szél, de este fél 9-kor még 28 fok volt...