2022 első krókuszai

Jó nagy zuhé volt ma reggel. Böbe be volt sózva, pedig egész éjjel kinn volt, bejött enni, aztán megint az ajtóban toporzékolt. Kiengedtem, aztán 5 perc múlva már loholt is be az eső elől. Elza is kinn volt éjjel, de ő reggel már itt várt az ajtóban és szaladt is befelé. A beígért nagy szél még nem ért ide, jó lenne, ha ez így is maradna. 

Úgy tűnik, hogy most kezdődik a cicák csavargós időszaka, mert Herkuló egyre hektikusabban jön, este se jött vacsizni és még ma reggel se láttam a CicaUrat. A helyén sincs... remélem nincs baja. Ilyenkor mindig olyan nyúzottá válik, lefogy, sebesüléseket szed össze... ááááá!

Tegnap megláttam az előkertben, hogy a fehér krókuszok már nagyon készülődnek. Visszanéztem és tavaly február 25-én tettem ki róluk az első fotókat, annak ellenére, hogy február 12-13-a körül voltak a -17 fokos napok... úgy tűnik, hogy ezeknek mindegy. Mert az idén jóval enyhébb az idő, mégsincs előbbre, mint tavaly volt. Mindegy is, végre virág van a kertben és ez már tavaszt jelent, a növények megkezdik az új életüket és most már megállíthatatlanul jön a tavasz! VégreVégreVégre!

kk_img_20220217_074508.jpg