NOVEMBER

1-je van...

0  fok volt reggel a konyha magasságában, viszont a  talajon nem látom, hogy fagyott volna, se dér, se semmi. 

2-a van...

Ma reggel nagyon posvány idő van, ez az egész ősz rémesen posvány. Túl sok eső, nedvesség... nem szeretem, bár kétségtelen, hogy a talajnak kell a víz, mert ha lejjebb ások, fél méterre, már száraz. Nincs viszont hideg, 7 fok volt reggel 6 körül, de az idő borús, ködös és szerintem esett is... ahogy az utat elnézem meg a hátsó tetőt. 

6-a van...

Ma reggel -1 fok volt. Viszont kék az ég végre süt a nap. Gyönyörű reggel van!

7-e van... 

Ma reggel is fagy volt, -1 fok fenn az előszobaablakban, a talajon biztos volt -2 fok. Már behoztam a virágokat, de ami még kinn van, az a fal tövében van, ott még védi a ház. 

9-e van...

Ma is fagyos a reggel, -1 fok az előszoba magasságában, a talajon valószínűleg több. Deres a határ, fehér minden és valahogy most ezt a hideget nagyon hidegnek érzem. Nem szeretem. Viszont derült az ég, már reggel süt a nap. Szép idő lesz ma is, ha így marad. Tegnap is gyönyörű napos idő volt. 

11-e van...

Két napja nincs fagy reggel sem, kb, 2 fokos reggelek, enyhén ködös, enyhe, inkább derült, de azért hűvös nappalok. Eső, szél nincs. Novemberhez képest tulajdonképpen jó idő van. 

18-a van...

Utolsó bejegyésem óta végig nagyon enyhe idő volt, enyhe éjszakák és fagymentes reggelek, az utóbbi pár napban ragyogó napsütés... tegnap tiszta tavasz volt. Ma reggelre -1 fok lett, volt némi köd is, de napközben megint csodaszép idő volt, sütött a nap, meleg volt. Elbírnám, ha így maradna.

21-e van... 

Ma volt az első igazán hideg reggel, -5 fokra ébredtünk, nagy dérre, hófehér volt minden odakinn. Egész nap hűvös volt, de az idő derült volt és sütött a nap, gondolom holnap reggel is nagyon hideg lesz.

22-e van...

-8 fok volt reggel és napközben sem emelkedett 0 fok fölé a hőmérséklet, legalábbis ott, ahol a hőmérőm van. Napsütés, száraz idő, nem túl nagy széllel. 

23-a van...

Ma reggel csak 0 fok van, ködös, felhősnek néz ki valamennyire, de később még meglátom, hogy milyen lesz. 

28-a van...

Az utóbbi napok nem voltak túl hidegek, reggelente  nem volt fagy sem. Napközben nem melegedett fel túlzottan és barátságtalan idő volt, párás, ködös. Fenn a hegyekben, kicsit magasabban lehet látni, hogy zúzmarás az erdő. Elég eseménytelen idő.