Túl sok macskákok

Mindenki ki van akadva az eső miatt, én is, mert már több, mint elég volt a csapadékból és a macskák is, mert mennének kifelé, de esőben nem tudnak. 
Elza úgy morog-hörög kinn a verandán, mintha legalábbis párducot tartanék. Egészen hihetetlen mély, morgó hangokat tud kiadni magából, egyik macskától se hallottam még ilyet soha. Ronda hangokat tudnak kiadni, de ez a morgás! De cérnahangot is tud, tegnap olyan cincogva rohant oda hozzám a kertben, hogy hirtelen fel se ismertem, hogy ez Elza. 
Lehet, hogy az új cicától tanulják el? Mert az hihetetlen, be nem áll a szája, egyfolytában mondja. Tegnap már odajött hozzám, ez egy gazdás cica, egészen biztos, hogy emberhez szokott, sőt benti cica lehetett, mert megsimogattam és elkezdett volna nyomulni befelé... sajnálom azt a cicát. Kislány... Tuti kirakták, de le kéne vágni annak a kezét, aki ilyet csinál. 
A kép alján lévő cica az ÚjCica, a másik pedig a MókaKépű, alias Zoknis vagy ZenCica. Még nincs eldöntve a neve. 

kk_img_20231107_073042.jpg

ZenCica, de ezen látszik, hogy miért hívom MókaKépűnek, olyan haláli jópofa feje van! :))))

kk_img_20231107_073046.jpg

Ha sikerül lefotóznom a cicát, hogy rendesen látszódjon is, akkor kiteszem a FB-ra, hátha valaki beleszeret, de nagyon kicsi az esélye. Azt nem hinném, hogy valahonnan elveszett, mert akkor menne hazafelé, de ez a cica beköltözött ide. 
Az is borzasztó, hogy gyakorlatilag nincs választásom, idejött és kész. Elzavarni nem lehet, a kaját pedig megeszi a kandúrok elől (közben süvöltözik), mert azok meg hagyják enni. Szépen elhúzódnak. 
Tegnap 3 kandúr ülte körül, ez meg tömte magát... kezd egyébként elegem lenni a macskákból, ezek a lények kész megszállók. Egy macskát akartam és már hatan vannak. A puttonyom is tele van velük. 

Böbe, mint a bolygó hollandi itt mászkál egy órája fel és alá, nyavalyog, de amikor ki akarom engedni és meghallja az esőt, akkor beszalad. Kínlódik, de sajnos az esőt nem tudom megállítani, hogy őfelsége kényelmesen kimehessen az udvarra. 

Herkules 3 doboz kaját zabált fel reggel és némi szárazat is, de inkább odaadtam neki, különben egész nap itt éhezik nekem az ablaknál. 
Áááááá, az életben nem hittem volna, hogy akár egy macskám is lesz, erre lett itt egy egész hadsereg belőlük.