Az év utolsó napja

Nem volt haszontalan.
Reggel rögtön felraktam egy polcot még, ami szintén itt áll évek óta. A 4 lyuk kifúrása meglepően gyorsan és zökkenőmentesen ment, 6 centis tipliket tettem bele. Viszont a tiplikhez kapott csavarok nem voltak jók, nem lehetett becsavarni őket. Pontosabban egy bement, a többi nem. 
Szerencsére volt itthon ugyanolyan, de rövidebb csavarom is, végül azokkal fogattam fel a polc tartóját.
Valószínűleg már sosem fogok rájönni, hogy végül is mitől függ, hogy bemegy-e a csavar vagy nem. 8-as fúróval fúrtam, 8-as tiplit használtam, amit együtt vettem a csavarokkal (együtt voltak csomagolva) és mégse jó... 

kk_img_20221231_093304.jpg

Aztán sütöttem még egy rakás sütit, 80 dkg lisztből, rengeteg lett belőle, de a felét átvittem apunak, mert tudom, hogy nagyon szereti. 

kk_img_20221231_140424.jpg

És valamelyik nap rendeltem magokat is, de még nem kaptam meg a díjbekérőt az utaláshoz, szerintem nem dolgoznak a két ünnep között. Rendeltem 1 csomag egy fejes káposzta magot, müncheni sörretket, kétféle karfiolt (korait és későit), héj nélküli olajtökmagot, keserűuborkát, peppinót, kosszarvú paprikát és persze virágokat: 
cickafark színkeveréket, zörgővirágot, díszkáposztát, kagylóvirágot, díszcsorbát és nyári ciprust.

Ezzel tulajdonképpen minden megvan a következő kerti szezonhoz, már csak dughagymákat kell majd venni. 

És akkor megláttam a TV-ben Monthy műsorában a keleti borágót az egyik kertben... addig nem nyugszom, míg nem lesz olyan magom is, illetve a himalájai kék mákot még mindig nem engedtem el, szóval azt is keresek.