A legszebb krizantémom

Rettentő beteg voltam a 3. oltás után, rosszabb volt, mint a 2. utáni, mert akkor másnapra úgy-ahogy helyrejöttem, de most második (tegnap) estére is belázasodtam és ma reggel is émelygek. Borzasztó ez a hidegrázás, még épphogy hőemelkedésem volt, de annyira fáztam, hogy el se tudom mondani. Később meg mindenem görcsbe állt, ahogy rázott a hideg, még sose éreztem ilyet, egyszerűen nem tudtam abbahagyni a rázkódást. Azt hittem meg fogok fagyni és minden tagom fájt, mintha minden izmom külön-külön fájl volna. Remélem nyújt majd valami védelmet is... 
Tegnap este előszedtem az ágymelegítőt és bekapcsoltam, úgy feküdtem le a majdnem forró ágyba, szerencsére nem is volt olyan erős a hidegrázásom és aludtam is utána, mint a bunda. Még akkor vettem az ágymelegítőt, a hőskorban, amikor idejöttem és csak egy felfújhatós ágyam volt, ami eléggé hideg volt, először sok takarót tettem rá, de télire vettem ezt az elektromos melegítőt. Bakker, mint a vénasszonyok, bár... ha úgy vesszük, számszakilag már lassan odatartozom, csak szerencsére nem így érzem. :)))))

Emiatt a tegnapi nap nagyon nyűglődős volt, gondolkodtam is, hogy kiveszem a napot, de aztán mégis elvoltam. És még most se vagyok jól, olyan érzésem van, mintha valami mérgezésem lenne. Teáztam tegnap, pedig eléggé ritkán iszom teát. Már bánom, hogy nem vártam a Modernára, mert adtak volna és azt akartam, csak várni kellett volna rá kicsit. 
Ugyanakkor meg jó hatásai is lehetnek, apu mondta pl., hogy mióta megkapta egyszer se jött ki rajta a herpesz, pedig ő elég sokat szenvedett vele. 

Délben csináltam egy csomó közeli fotót a krizantémokról, amik még nyílnak. A margarétavirágúak zömében már elvirágoztak, viszont az egyik különösen csodaszép. Tavaly úgy vettem, hogy csak bimbó volt rajta, nem is tudtam milyen lesz, pici volt még és a bimbók már nem tudtak kinyílni, most meg ilyen lett, nem is láttam még ilyen színűt. Csodálatosan szép, ez a legszebb krizantémom: 

kk_img_20211108_101240.jpg

kk_img_20211108_101226.jpg

kk_img_20211108_101235.jpg