Tervek

Szurkolok, hogy a két ünnep között ne legyen nagyon vacak idő, ne essen, de ne legyen nagy fagy se. Lesz ott négy nap szabim és ha ilyen enyhe maradna az idő, akkor még tudnék alakítani kicsit a  kerten, hogy jövőre több növénynek legyen előkészítve hely. Ha már ennyi magot rendeltem... legyen hová tenni. És persze nem szobában üléssel tervezem eltölteni az időt, hanem minél többet mozogni, szabad levegőn lenni, feltölteni magam, amennyire csak a legsötétebb téli időszakban ez lehetséges. 

Aztán tavasszal most lesz időm, idén is ástam még a veteményeshez egy igen nagy darabot, pedig ott voltak a kidöntött fák is, amiket el kellett hordani, mégis jutott időm rá. Jövőre még több lesz, csak az időjárás engedje, de ahogy elnézem a Luca napi gyűjtésemet és ha igaz a népi megfigyelés, akkor ronda tavaszunk lesz. Meleg lesz, de felhős, sötét és taknyos... azon szurkolok, hogy ne legyen úgy. 

Jövőre, ha a sok új növényem mind kihajt és kivirágzik, rengeteg bejegyzésem lesz. Nagyon sok hagymást várok kihajtani, illetve vannak idei évelők is, amik jövőre már virágba fognak borulni. És  ha az újonnan rendelt magok is kikelnek... ááááááá, itt paradicsom lesz.