Mi zajlik?

Kattintásvadászat "csak", vagy a valóságérzékelés tudatos eltorzítása zajlik a "hírekben"? 

Nem tudom melyik, de engem felháborít, amit a média művel az időjárással (is). Tényleg elgondolkodtunk már azon, hogy mi folyik itt? Ekkora felelőtlenség vagy tényleg szándékos torzítás? Akármelyik is, az eredmény a valóságérzékelés eltolása. Így aztán könnyű lesz eladni mindent a fiataloknak majd, akár felmelegedést, akár lehűlést. Mert aki ebben nevelkedik fel, ezt ontják rá nap mint nap és nem lesz már viszonyítási alapja, annak a  -4 fok brutális hideg lesz, a 30 fok pedig majd kibírhatatlan hőség,  egy nyári zivatar megdöbbentő pusztítást fog jelenteni. 
Miért aggatnak fel túlzó jelzőkkel normális időjárási eseményeket? (Amikor egyébként van elég nem normális is?)

Brutális hidegre ébredtünk, és ez még csak a kezdet - olvasom 24-én reggel az indirekt.hu oldalán... odakinn  -4 fok van.  

Nagyon durva mínuszok jönnek, de van egy rosszabb hírünk is - (metropol.hu) ahogy nézem az előrejelzést az elkövetkezendő egy hétre a tegnapi reggel volt a leghidegebb, a többi már kevéssé lesz hideg és eső jön két nap múlva, a jövő hétre némi havazás is lehet. Ez az évszaknak megfelelő időjárás.

Jön a hóesés és rekordhideg - (atv.hu) Ezt se értem, a rekordhidegek itt nálunk (északon) - 20 fokos átlagban mutatkoznak az elkövetkezendő napokra, na jó volt "csak" -16 is, de nem látok  ilyet az előrejelzésben. 

Ma napközben még jó idő lesz, de ami este érkezik, abban ne lesz köszönet - így van a cikk címében is, betűre, ahogy idetettem (life.hu), de hogy estére mi is érkezik, arról a cikkben nem esik szó. Hacsak nem arra a - szerinte - borzalomra gondol, hogy -2 fok is lesz, a fagyzugosabb helyeken pedig (mint rendesen) ennél jóval hidegebb. 

Kiráz már a hideg ettől az egésztől amit a média művel és sajnos senki nem állítja meg őket, mert akkor jönnek azzal, hogy őket cenzúrázzák.